Om bedre bad farum

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Om virksomheden

Den lille opgave eller den totale løsning

Vi er eksperter i boligen: Bryggers, køkken, badeværelse, vand og varme. Vi klarer den lille VVS-opgave – og vi står for den store og totale løsning, der omfatter et enkelt rum, flere rum eller hele boligen.

Gennem mange år har vi hos Bedre Bad Farum VVS høstet erfaringer og viden i renovering af eksisterende boliger og i opbygning af effektive løsninger i nye boliger. Disse erfaringer kommer kunderne til gode i form af troværdig, effektiv rådgivning og veludførte løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Flere håndværk – én kontakt

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når badeværelset skal renoveres, bryggers og køkken fornys eller der på anden måde skal foretages gennemgribende forbedringer i din bolig. Med Bedre Bad Farum VVS har du kun en enkelt kontakt i processen. Vi koordinerer arbejdet med murer, elektriker, tømrer og maler, og vi kan også hjælpe dig med at finde veje til finansiering, opstilling af budget osv. Lad os styre forløbet og koordinere indsatsen – fra oplæg til færdigt resultat. Det er nemmest for alle parter.

bedre bad og energi

Historie

Den 2. november 1948 etablerede Peter Madsen sig som selvstændig med egen VVS-forretning. Dengang installerede firmaet koks-kedler hos kunderne, og i halvtredserne kom vi tilbage og installerede oliefyr. Mange fik også et badeværelse med en enkelt hane til varmt vand.

Indretning af mere end 600 boliger

I 1960’erne ændrede typehusene Danmark. Nye kvarterer opstod og Farum VVS samarbejdede med typehusfirmaet Nordbyg om indretning af mere end 600 boliger på Sjælland. Da energikrisen ramte i halvfjerdserne, samarbejdede Farum VVS med bl.a. Danfoss A/S om energisparende løsninger. For den indsats blev vort firma tildelt Thor-Prisen i 1981.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Drivkraft bag Bedre Bad – Bedre Energi

I 1986 tog Farum VVS et vigtigt initiativ og deltog i oprettelsen af Bedre Bad – Bedre Energi – et samarbejde mellem fremsynede VVS-installatører, der står for godt håndværk, høj kvalitet, service og rådgivning. I dag er mere end 60 firmaer over hele landet med i Bedre Bad – Bedre Energi. Det handler om tæt samarbejde med fremsynede leverandører og om altid at være et skridt foran.

Den 27. april 1991 fik den daværende indehaver af Farum VVS, Jens Madsen, overrakt Dansk VVS Pris 1991 for nytænkning i boligindretning og for deltagelse i opbygningen af Bedre Bad.

Den 1. april 2016 blev Farum VVS lagt sammen med Ballerup som styres af Richard Madsen.

Bedre Bad Farum VVS beskæftiger i dag engagerede og kompetente medarbejdere på alle fagområder og servicerer kunder over hele Københavnsområdet og Nordsjælland/Midtsjælland – f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Hvilke arbejdsområder kan vi tilbyde dig?

Hos Bedre Bad & Energi Farum VVS tilbyder vi mange forskellige arbejdsområder. Det strækker sig alt fra ordinære VVS-opgaver til renovering, ombygning eller udvidelse af bad eller bryggers. Vi kan tilbyde mange forskellige arbejdsområder grundet vores store mængde af viden, som er genereret fra ud fra vores mange års praktiske erfaring. Hvis du kunne være interesseret i, at danne et overblik over hvilke arbejdsområder vi kan tilbyde dig, så kan du med fordel læse mere her.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer