Om bedre bad farum

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Find os her

Bedre Bad Farum VVS ApS

Tlf. 44 95 03 55
bb@farumvvs.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager enhver henvendelse seriøst, og prøver hver gang at besvare så korrekt som muligt med stort engagement. Om du enten sender en e-mail eller giver os et telefon opkald. Dog hvis det er noget større teknisk, må det meget gerne sendes på mail, så vi lige har mulighed for at se på det i ro og mag. Ellers så bare skyd løs. Vi får henvendelse lige fra kunder, der mangler lidt inspiration, råd og vejledning. Her er vi din kontaktperson pakket sammen i en. Du er også velkommen til at tage kontakt til vores medarbejdere, hvis du ser dem ude i det danske land.

Bedre Bad Farum består af kompetente fagfolk, der tilsammen giver et godt og effektivt team. Vi har mange års erfaring med bad, VVS og energi opgaver, og vi står klar til at hjælpe dig med din.

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad & Bedre Energi. Gennem dette har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte, og vi er således altid up-to-date med de nyeste trends, tendenser og arbejdsmetoder.

Tempovej30

Find vej til administration og Studio 

Vores administration og vores designstudio holder til i Ballerup, og du er også meget velkommen til at komme forbi. Om du enten gerne vil se nogle af vores smarte løsninger i selve studiet eller ønsker at tale til os personligt. Vi vil altid prøve at besvare dine spørgsmål, så optimalt som muligt.

Læs mere om vores Designstudio her

Adresse:

Tempovej 30
2750 Ballerup

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Åbningstider på kontoret:

Mandag – torsdag: kl. 8.00 – 16.00

Fredag: kl. 8.00 – 12.00

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vi besøger gerne dig

Ved større opgaver, som på forhånd kræver besigtigelse, besøger vi naturligvis gerne dig. Vi kommer vidt omkring hele Københavnsområdet samt:

Nordsjælland/Midtsjælland – f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Bor du inden for dette område, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

logo farum vvs

Udfyld kontaktformular

I har også mulighed for at kontakte os herover vores hjemmeside. Indtast forespørgslen forneden, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer, og forhåbentligt starte et samarbejde.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer
  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 44 95 03 55
  vvs@bedrebadvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer