Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Bedre Bad Designstudio

Når du står og mangler inspiration, så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig bygget et designstudio, som er opført i Ballerup. Her udstiller vi nogle af vores smarte og funktionelle løsninger, samt materialer der er brugt. Vi viser et lækkert badeværelse, hvor du kan se hvordan dit badeværelse eventuelt kunne komme til at se ud. Samtidig har vi også nogle af vores energiløsninger samt et blødgøringsanlæg sat op.

logo farum vvs

Føl og mærk på produkterne

Det hele er for jeres skyld, som kunde vil man rigtig gerne bare mærke og føle produktet, og det skal I have lov til. Bare at opleve produktet som I overvejer at købe, samt se hvilke funktioner det indebærer. For nogle er en varebeskrivelse ikke nok, og det har vi plads til. Tager man for eksempel et blødgøringsanlæg, ved mange ikke helt hvad det er. Men som en beskrivelse af det, virker det rigtig lækkert. Ved at kunne se det med sine egne øjne, bliver man da også overtalt, for med et blødgøringsanlæg får man lækkert silkeblødt vandt samt et kalkfrit badeværelse. Denne funktion kan da ses i vores designstudio.

farum vvs butik

Vi ser frem til dit besøg

Det bedste ved et besøg hos os er, at når du går rundt, og kigger på vores løsninger og anlæg, så har du mulighed for at stille spørgsmål med det samme. Der er altid en medarbejder i nærheden, som kan besvare alle dine spørgsmål, og du vil da altid gå herfra med en god følelse. I må meget gerne ringe i forvejen på tlf., så kan vi tage godt imod jer, og viser jer rundt i vores studio.

Adresse:

Tempovej 30
2750 Ballerup

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Vores inspiration til jer

Bedre Bad Farum har alt den inspiration I mangler. Om I skal have renoveret jeres badeværelse eller leder efter en energikilde, så er I kommet til det rigtige sted. Sammen med vores partnerskab i Bedre Bad er der blevet samlet et galleri af flotte løsninger, som er blevet lavet. Alle disse løsninger er blevet lavet af kæden Bedre Bad, og vi kan derfor stå inde for dem. Til hver enkelt billede vil du kunne finde en kort beskrivelse af selve løsningen, og hvad der er specielt ved den. Det kan være du ud af alle disse billeder finder nogle enkelte ting, eller en hel løsning, som du selv kunne tænke dig. Hvis du finder nogle smarte funktioner fra en løsning, og flotte møbler fra et andet, så kan vi sammen finde en løsning, som er tilpasset lige præcis jer. Du kan finde galleriet her.

I kan herunder vores hjemmeside samtidig finde vores fantastiske indberetningsliste med en masse tips til jer. Denne liste indeholder alle de punkter I skal holde øje med, når I skal indrette jeres badeværelse. Den fortælle en masser ting, som I skal holde øje med. Det er en liste, som er samlet på baggrund af mange års erfaring med at lave badeværelser. Den er lavet så vores kunder kan bruge den, som både en inspirationskilde eller som et afkrydsningsliste. Så er I altid sikker på, at I er på rette kurs, når I både skal designe jeres badeværelse og indrette det. I kan finde vores indretningstips her.

Om bedre bad farum

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Kontakt os

I er altid mere end velkommen til at kontakte os, eller vores medarbejdere hvis I ser dem eller sende en mail. Vi står altid klar med gode idéer til at løse jeres problemer, og kan altid hjælpe jer. Det angår specielt hvis man lige er nået til et knudepunkt, vil råd og vejledning fra en professionel samt nye øjne hjælpe en del.

Vi har mange besøgende både i vores desingstudio – interesserede fra hele Københavnsområdet og Nordsjælland/Midtsjælland – f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Læs mere om badeværelser:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer