Arbejdsområder

Bedre Bad & Energi Farum VVS breder sig i hele boligen. Vi dækker alt i hele huset, både fra energi til dit bad og stil. Vores arbejdsområder dækker hele spektret:

Ordinære VVS-opgaver
Når vandhanen drypper, toilettet løber eller varmtvandsbeholderen skal udskiftes.

Omfattende boligindretning og renovering
Vores speciale er badeværelser, bryggers og køkken.

Fokus på individuelle ønsker

Boligen har altid spillet en central rolle for menneskets velfærd og trivsel. I dag er ønsket også individuelle løsninger, også når det gælder badeværelset. Den tid er forbi, hvor disse rum i boligen stort set var opbygget efter samme skabelon. Nu er det personlige ønsker og personlig stil, der er afgørende. Men det er også en god ting. For af den grund grund kommer der variation, da alle har forskellige præferencer, ønsker og behov til deres badeværelse.

Blot nogen af de individuelle præferencer og behov, som Bedre Bad & Energi Farum VVS har mulighed for at tilbyde dig er angående bad og stil. Grundet vores mange års erfaring har vi set mange forskellige løsninger, hvad eksempelvis angår bad og stil. Det kan være krav til funktionelle behov, badeværelsesmøbler eller farve kombinationer. Så hvis du går rundt med en bestemt stil, så kan vi med garanti finde et bad, som stemmer overens med din stil.

Boligens vigtige arbejdsområder

Køkken og bryggers er bl.a. vigtige områder i huset. Mange ønsker helhed i disse brugsrum, så stilen går igen og skaber en harmonisk løsning. I bryggerset er der også plads til energiens produkter. Vi har stor erfaring i opbygningen af energirigtige løsninger - en erfaring, der går helt tilbage til energikrisen i halvfjerdserne.

Kunden i centrum

En ting der er fælles for alle opgaver er, at kunden skal være i centrum. Selv om vi koordinerer og styrer hele forløbet, er du som kunde altid med undervejs. Samarbejdet er tæt fra det første møde og de første oplæg til drømmene er blevet til virkelighed. Det er din individuelle vision, som vi skal forsøge at bringe til livs.

Brugsrum

Engang var bryggerset et sted, hvor vi bryggede øl. Det kan det stadig bruges til, men derudover har bryggerset fået ny betydning som brugsrummet med de mange funktioner. Vi kommer gerne med et udspil til, hvordan brugsrummet kan få større betydning, som ramme om flere funktioner.

Funktionel arbejdsplads – behageligt værested

I bryggerset er det vigtigt med en god vask, der kan bruges til det, vi ikke vil have i køkkenet. Det betyder også, at der skal være god plads under vandhanen, så fodboldstøvler kan skrubbes, fisk renses eller hvad man nu vil bruge vasken til.

God skabsplads er en vigtig del af brugsrummet, og her kan el, vand og varme bogstaveligt talt blive sat til vægs og gemt væk bag skabslågens front.

Mange foretrækker at have vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Med plads til vasketøjskurv, strygebræt osv., er det hele samlet, og det generer ingen, når centrifugen går i gang.

Dit nye bryggers

Lad os i din bolig skabe et bryggers, der ikke kun er et rum, man går igennem. Vi kan skabe et brugsrum, der er til daglig glæde, fordi pladsen er udnyttet optimalt, og fordi indretningen gør det til et rart sted at være og arbejde i.

Klar til dit projekt

Vi er klar til dit projekt. Vi opererer over hele Københavnsområdet og Nordsjælland/Midtsjælland - f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Ønsker du at høre mere, eller har du spørgsmål, så kontakt os. Du finder vores kontaktinforationer her.