Om bedre bad farum

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Om os

Bedre Bad Farum er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, som er en landsdækkende kæde af lokale VVS’er over hele Danmark. Vi arbejder hver for sig, dog der hvor styrken af at være medlem af Bedre Bad, er den store informationskilde vi får adgang til. Som Danmarks største VVS kæde, får vi straks adgang til de nyeste metoder og teknologi, om enten inden for VVS, badeværelse eller energiløsninger. Vi er derfor altid up-to-date med de nyeste trends, har mange års erfarig og vi tilbyder altid moderne og aktuelle løsninger.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

En moderne og serviceorienteret VVS-virksomhed

Vi er en moderne og serviceorienteret VVS-virksomhed, som har fokus på det gode håndværk. Alle vores medarbejder bliver altid videreuddannet, så vi kan levere den kvalitet I fortjener. Du får altid seriøs og kompetent rådgivning af os, og vi udfører alle slags VVS-opgaver.

Vi er certificeret energivejleder samt vådrumsinstallatør, så vi er yderste kompetente indenfor vores kerneområder. Vi er din specialist i indretning og etablering af badeværelser og bryggers på Sjælland. Vi har også mange aktiviteter inden for vores store energi sortiment, hvor vi udfører en betydelig del af løsningerne. Om enten du vil have den nyeste grønne teknologi eller have et nyt anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Fra enkeltopgaver til totalløsninger

Vi er til, for at kunne servicere vores kunder. Det betyder også, at du altid kan regne med os, om vi bare skal reparere den dryppende hane eller i gang med en totalløsning. Vi tager dig stadig lige seriøst, og vores kunder fortjener kun den bedste vejledning og kvalitetshåndværk.

Vores totalløsninger er en måde hvorpå vi kan skabe store sammenhængende løsninger inden for bad og energi. Vi står for alt, lige fra første kontakt til den færdige løsning står færdig hjemme ved dig. Vi gør alt for at personalisere løsningen til dine behov, krav og designs. Vi står for projektering, etablering samt montering af hele løsningen. Se eventuelt nogle af vores arbejdsområder på listen her:

Vores aktiviteter udfolder sig i et stort geografisk område: Hele Københavnsområdet og Nordsjælland/Midtsjælland – f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

I altid velkommen til at kontakte os for vejledning, råd eller for at få et uforpligtende tilbud. I kan finde alle vores kontaktinformationer her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Webshop

Uanset om du leder efter en ny badeværelsesløsning, en ny energiløsning eller noget helt andet, så klik her for at besøge vores online webshop. Besøg vores butik for at se alle de løsninger, vi tilbyder til vores kunder. Når du bestiller din løsning, vil din ordre blive sendt til dig. Derefter kontakter vi dig for endelig bekræftelse. Vores priser inkluderer altid levering og montering. På denne måde garanterer vi, at løsningen bliver installeret af fagfolk. Det er også en garanti for korrekt montering

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer