Find os her

BEDRE BAD FARUM VVS ApS

Tlf. 44 95 03 55
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager enhver henvendelse seriøst, og prøver hver gang at besvare så korrekt som muligt med stort engagement. Om du enten sender en e-mail eller giver os et telefon opkald. Dog hvis det er noget større teknisk, må det meget gerne sendes på mail, så vi lige har mulighed for at se på det i ro og mag. Ellers så bare skyd løs. Vi får henvendelse lige fra kunder, der mangler lidt inspiration, råd og vejledning. Her er vi din kontaktperson pakket sammen i en. Du er også velkommen til at tage kontakt til vores medarbejdere, hvis du ser dem ude i det danske land.

Bedre Bad Farum består af kompetente fagfolk, der tilsammen giver et godt og effektivt team. Vi har mange års erfaring med bad, VVS og energi opgaver, og vi står klar til at hjælpe dig med din. 

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad & Bedre Energi. Gennem dette har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte, og vi er således altid up-to-date med de nyeste trends, tendenser og arbejdsmetoder. 

Find vej til administration og Studio 

Vores administration og vores designstudio holder til i Ballerup, og du er også meget velkommen til at komme forbi. Om du enten gerne vil se nogle af vores smarte løsninger i selve studiet eller ønsker at tale til os personligt. Vi vil altid prøve at besvare dine spørgsmål, så optimalt som muligt.

Læs mere om vores Designstudio her

Adresse:

Tempovej 30
2750 Ballerup

Åbningstider på kontoret:

Mandag – torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 12.00

Vi besøger gerne dig

Ved større opgaver, som på forhånd kræver besigtigelse, besøger vi naturligvis gerne dig. Vi kommer vidt omkring hele Københavnsområdet samt:

Nordsjælland/Midtsjælland - f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Bor du inden for dette område, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Udfyld kontaktformular

I har også mulighed for at kontakte os herover vores hjemmeside. Indtast forespørgslen forneden, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer, og forhåbentligt starte et samarbejde.