Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Eksperter i vedvarende energi

Der er fokus på vedvarende energiløsninger. Folk vil gerne udvise grøn samvittighed omkring forbrug af energi, men ligeså vigtig: De vil meget gerne have del i de store energibesparelser, som den seneste teknologi kan sikre. Som din lokale ekspert på energiområdet kan Bedre Bad & Energi Farum levere dig den løsning, som giver optimale besparelser. Vi er Certificeret Energivejledere – udnyt de fordele, som det kan give dig.

Vores Certificerede Energivejledere er specialister i at energioptimere bygninger, med henblik på at skabe størst mulige energibesparelser for kunderne. Vi har megen erfaring inden for feltet, og vi kan derfor gennemskue enhver case og finde frem til en løsning, som er tilpasset kundens individuelle ønsker, behov og budget.

Er du interesseret i vedvarende energi, så lad os give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du efterfølgende er interesseret i en af vores løsninger, så står vi også klar med kompetente håndværkere. Så hvad venter du på? Realiserer din energiløsning. Kontakt os i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Læs mere om vedvarende energi

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Få et Energitjekket

Med den rigtige vejledning er der penge i vedvarende energi – men hvor meget kan du spare? Et besøg af din lokale Bedre Energi-vejleder hjælper dig med at blive energitjekket. Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i boligen. Ofte kan en energirigtig løsning finansiere mange andre forbedringer af boligen. Vi udfører energitjek for alle boligejere over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Fra vejledning til konkrete forbedringer

Bedre Bad – Bedre Energi er i hele landet – og du har altid en Bedre Energi-vejleder i nærheden. Vi er totalleverandør i ordets bredeste betydning: Give dig den bedste uafhængige rådgivning og hvis du ønsker at omsætte dine tanker til handling: Levere grøn energi fra idé-fase til nøgleklar installation. Sådan får du den rigtige rådgivning og behøver ikke at løfte en finger.

Energimærkning af boligen

Vidste du at vi også udfører energimærkninger af boliger? Med vores energiberegner, kan du beregne din boligs energimærke, og således få et estimat af hvor meget energi du bruger. Med disse informationer vil det være muligt, at se på hvor der kunne være potentielle besparelser at hente, gennem en energioptimering.

Beregn energimærkningen af dit hus med vores gratis online værktøj.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Kontakt os

Vi tilbyder vedvarende energiløsninger til kunder over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale.

Bliv klogere på varme- og energiløsninger:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer