Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Varme- og energi-specialister i Farum

Hos Bedre Bad & Energi Farum VVS har vi brugt meget energi på energi. Vi ved, hvad vores leverandører står for, og vi ved, hvordan vi tilpasser løsningen til din bolig og antallet af beboere, så der altid er tilstrækkelig varme og varmt brugsvand. Desuden slår vi et ekstra slag for, at alle anlæg skal finjusteres, så du opnår et mere effektivt energiforbrug.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Miljøvenlige og energibesparende løsninger

Vi har overblikket og kender markedet. Vi kan rådgive om, hvordan den miljøvenlige og energisparende løsning kan se ud. Men komforten må ikke glemmes. Varmen skal kunne reguleres efter ønsker og behov, og det kan ske automatisk eller manuelt.

Til opvarmning på badeværelset vælger mange af vores kunder en kombination af gulvvarme og den effektive håndklæderadiator. Lunt gulv til de bare fødder samt tørre og lune håndklæder til kroppen er skønt efter det daglige bad.

Der kan også være penge at spare ved at skifte kedel eller vandvarmer til nye modeller. Teknisk sker der hele tiden en udvikling, så udnyttelse af energien bliver større og varmeregningen mindre.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme og indeklima

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Få gode råd gratis

Det koster ikke noget at få et godt råd. Klik her og se de nyeste Bedre Bad energiløsninger.

Lad Bedre Bad & Energi Farum VVS se på varme og energi i boligen med vores energitjek. Læs mere og bestil energitjek her.

Vi har gennem årene løst et stort antal energiopgaver for kunder i Farum og omegn – herunder også Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund og Fredensborg.

Bliv klogere på varme- og energiløsninger:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer