Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. På en lang række forskellige områder kan boligen energioptimeres – med store besparelser til følge. Her kan du læse om nogle af dem.

Vitocall varmepumpe

Små ændringer – stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Du vil kunne spare flere tusind kroner om året på din varmeregning, og eftersom at din temperatur vil holdes på det samme niveau som tidligere, vil du aldrig opleve temperaturnedgange.

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Ønsker du at skifte dit oliefyr ud med et nyt, kan du kontakte os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Vi hjælper med at pille det gamle fyr ned, finde et nyt, opsætte det og få det tilsluttet. Vi vægter vores kvalitet højt, og du kan derfor forvente et suverænt stykke arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Ønsker du at skifte til et pillefyr eller stokerfyr? Så kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud. Hos Bedre Bad & Energi Farum står vi klar til at hjælpe dig, med opsætningen af et nyt pillefyr eller stokerfyr.

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Kontakt os i dag, for at høre mere om hvordan du langsigtet kan spare mange penge. Vi står klar med rådgivning og vejledning, til at finde den løsning der passer til dit behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Energibesparelser til alle

Både i byen og landet kan man med den nye teknologi på energiområdet få store besparelser på energiregningen. Vi løse opgaver over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Kontakt os i dag, og få endnu flere gode råd om bedre energi.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer