Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi er en lokal, uvildig specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. På en lang række forskellige områder kan boligen energioptimeres – med store besparelser til følge. Her kan du læse om nogle af dem.

Små ændringer - stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Du vil kunne spare flere tusind kroner om året på din varmeregning, og eftersom at din temperatur vil holdes på det samme niveau som tidligere, vil du aldrig opleve temperaturnedgange. 

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Ønsker du at skifte dit oliefyr ud med et nyt, kan du kontakte os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Vi hjælper med at pille det gamle fyr ned, finde et nyt, opsætte det og få det tilsluttet. Vi vægter vores kvalitet højt, og du kan derfor forvente et suverænt stykke arbejde. 

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Ønsker du at skifte til et pillefyr eller stokerfyr? Så kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud. Hos Bedre Bad & Energi Farum står vi klar til at hjælpe dig, med opsætningen af et nyt pillefyr eller stokerfyr. 

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Kontakt os i dag, for at høre mere om hvordan du langsigtet kan spare mange penge. Vi står klar med rådgivning og vejledning, til at finde den løsning der passer til dit behov. 

Energibesparelser til alle

Både i byen og landet kan man med den nye teknologi på energiområdet få store besparelser på energiregningen. Vi løse opgaver over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Kontakt os i dag, og få endnu flere gode råd om bedre energi. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere om varme- og energiløsninger: