Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Energiløsninger

Tag din lokale energispecialist med på råd

Bedre Energi Farum er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Du kan trække på vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på området, og så kan du stole på, at vores rådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne, og kan derfor rådgive dig om præcist den energiform, der matcher dit behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Neutral rådgivning og helhedsvurdering

Hos Bedre Energi får du altid en helhedsorienteret vurdering, når vi skal rådgive. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang. Samtidig har vi blik for, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser.

Få tips til bedre energiøkonomi her.

Med totalløsning mener vi også, at fra det øjeblik, du beslutter at omsætte dine energitanker til handling, tager vi hånd om det samlede projekt. Vi involverer relevante håndværkere, leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk og får projektet sikkert i havn. Og du bruger et minimum af tid, penge og energi. Det gør processen gnidningsfri både for dig og os, og sikrer at du får et resultat som du bliver glad for i det lange løb. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet – det er nemt!

Forskellige behov – forskellige energiformer

Vi kan skabe den energiløsning, som bedst dækker dine behov og som er mest økonomisk fordelagtig for dig. Blandt vores løsninger er:

Vores løsninger etableres over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund og Fredensborg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarmeanlæg

Solvarme er en fleksibel og miljøvenlig vedvarende energikilde. Fleksibel da solvarmeanlæg kan tilkobles boligers vand -og varmeanlæg og miljøvenlig da den gratis omdanner energi til varme fra solen, som den tilfører og supplerer dit vand -og varmeanlæg med.

Solvarmeanlægget vil køre oftere end man umiddelbart skulle regne med. For man er nået langt med teknologien ift. solvarmeanlæg, så det nu fungerer selvom der er overskyet og på de korte dage med mindre sol.

Et solvarmeanlæg skal ses som en investering i fremtiden, da førstegangsummen for køb og installation er høj. Men man vil hurtigt se potentialet, da ens energiregninger vil blive væsentligt reduceret. Hvad man sparer er umuligt at sige, da det kommer an på så mange ting. Kvm, antal beboere, størrelse af solvarmeanlægget mm. Men man kan godt for fornuftige penge, komme op og spare 70% på forbruget af varmt vand og op til 30% på opvarmning.

Varmepumper

Varmepumper kan sammenlignes med køleskabe, hvor varmen inde i køleskabet føres til køleskabet bagside og skubbes ud. Varmepumper gør det så i og for sig omvendt, da varmen udenfor føres ind i varmepumpen og skubbes ind i dit hjem. Pumpen vil her hjælpe med at udtrække varmen fra luften, og sørge for det kun er den varme luft der kommer ind. Så varmepumpen bruger energi, men den energi som kommer ud af varmepumpen er 3-4 gange højere. Så der er meget at spare ved at investere i varmepumper. Der findes 3 slags varmepumper, listet herunder.

Luft til vand-varmepumpe

Luft til vand er godt til helårshuse. Det kræver man har vandbårne radiatorer eller gulvvarme og er forberedt på, at man får en del af systemet stående udenfor på sin grund. Denne “del” støjer en lille smule og fylder nogenlunde det samme som et overskab. Luft til vand giver dig varme til rummene indenfor, samt varmt vand. Af de 3 mulige løsninger som er luft til vand, luft til luft og af jordvarme, er luft til vand den mellem-dyreste løsning som giver en stor besparelse. Luft til vand fungerer ved at varmen fra luften udenfor suges ind, sættes under tryk så energien fra luften trækkes ud og opvarmer en væske. Væsken afleveres til dine radiator eller din gulvvarme, som den vil afgive varmen til.

Luft til luft-varmepumpe

Luft til luft er godt at anvende i sommerhuse eller som et supplement til dit helårshus, hvis du har olie, naturgas eller el som opvarmningsform. Her stilles ingen krav til installation og giver en udedel som ved luft til vand, som også kan støje lidt. Luft til luft giver kun rumvarme, men er til gengæld billigere at anskaffe og giver en fornuftig besparelse på varmeforbruget. Luft til luft fungerer lidt som luft til vand, med at den tager energien fra luften udenfor og bruger den til at opvarme indblæsningsluften, som vil blive fordelt i rummet, hvor anlægget hænger.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme

Jordvarme er god til helårshuse. Det kræver man har vandbårne radiatorer eller gulvarme og gerne en grund på min. 300 m2 for at det bedre kan betale sig. Jordvarme giver rumvarme og varmt brugsvand. Det er den dyreste løsning og besparelsen er også meget stor. Jordvarme er også lækkert da det giver øget komfort. Ved installation af jordvarme, graves slanger rigtig dybt ned i haven på din grund. Solen varmer jorden op og lagrer en masse energi. Denne energi opvarmer væsken i slangerne, som transporterer varmen ind i dit hus til dine radiatorer og gulvvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Fjernvarme

Størstedelen af husene i Danmark bliver opvarmet med fjernvarme, omkring 62%. Fjernvarme er overskudsvarme fra produktionen af elektricitet og fra varmen der kommer ved afbrænding af affald. Det udleder mindre CO2 end det lyder til, faktisk mindst af alle energiformerne.

Fjernvarme har flere fordele: Det er billigt i drift, enkelt at håndtere, lang levetid, driftssikker og sikkerheden for at det virker er stor, da fjernvarmeværket står for driften. Fjernvarme er også miljøvenligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer