Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Gratis energiberegner – Energirenover og spar penge!

Brug vores energiberegner til at estimere boligens energimærke samt potentielle besparelser, der kan opnås gennem energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energiberegning af hus

Her kan du beregne energimærke og få indsigt i energibesparelser og værdiforøgelse på huset. Det er nemlig sådan, at energirenovering kan være en fordel for både husets salgsværdi og størrelsen på din energi- og varmeregning.

Indtast blot boligens samlede antal kvadratmeter, dit månedlige elforbrug eller årlig energiforbrug i kr/kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Prøv vores energiberegner!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du med fordel tage en snak med os. Vi er din lokale energispecialist. Vores største ønske er, at vores kunder skal have adgang til billig energi – og det sikrer vi gennem den rette rådgivning om energiløsninger og energirenovering.

Hvis du er i markedet for at energiforbedre boligen, så kan vi anbefale dig at bestille et Energitjek. Her sender vi en energivejleder, der gennemgår din boligs energimæssige og byggetekniske tilstand. Derefter beregner vi, hvor det giver bedst mening at gøre en indsats. Du får altså et detaljeret overblik over din energisituation og hvordan du med få ændringer og energiforbedringer, kan opnå mærkbare besparelser på energibudgettet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer