Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Bedre Energi Farum

Med de stigende energipriser og en større bevidsthed omkring miljø og ressourcebesparelser, er der kommet ekstra fokus på energiområdet. Bedre Bad Farum er din lokale specialist inden for miljø og energi. Her kan du få kompetent rådgivning om alle former for energi – både de velkendte traditionelle og de alternative. Og når du har truffet dit valg, kan vi installere, indkøre og efterfølgende servicere dit energianlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Garanti for professionel energirådgivning

Bedre Bad – Bedre Energi Farum er din lokale specialist, når det drejer sig om professionel energivejledning. Med et medlemskab i Bedre Energi og som Certificerede Energivejledere, kan vi garantere rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, hvilket gør at vi kan rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du booke et energitjek hos Bedre Bad – Bedre Energi Farum.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få energirådgivning med fokus på helheden

Ved energirådgivning gennemgår vi hele din bolig for at kunne lave en komplet vurdering af mulighederne for energioptimering – vi tænker altid i totalløsninger. Det kan være lige fra et helt nyt varmeanlæg til små justeringer i dit nuværende anlæg. Udover energibesparelser, kan du med alt taget i betragtning måske opnå en bedre energimærkning, som kan øge salgsværdien af dit hus.

Kontakt os og lad os starte med en uforpligtende snak.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Den attraktive løsning for dig

Vi installerer energianlæg i by og på land. Hver gang den mest attraktive løsning for kunden – både økonomisk og komfortmæssigt. Vi løser energiopgaver over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at lære mere om din egen energi, samt vores varme- og energiløsninger. Kontakt os på tlf. 44 95 03 55 eller mail bb@farumvvs.dk. Du kan læse mere om vores løsninger herunder.

Bliv klogere på varme- og energiløsninger:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer