Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Gratis Badtjek

God start på et nyt badeværelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Farum er et badtjek en mulighed for dig, hvis du ønsker at få tjekket dit badeværelse hele vejen igennem. Vi tjekker dit bad ud fra hvad du havde i tankerne. Hvis du havde forestillet dig, at du gerne vil renovere, foregår tjekket umiddelbart ud fra den præmis, at der skal en renovering til. Vores dygtige medarbejdere vil da gennemgå badeværelset, se på hvilke muligheder du har og give dig en “rapport” ud fra det. Sammen vil I da gå i dialog omkring, hvad det er I egentligt behøver, og hvad I gerne vil have ud af denne renovering. En børnefamilie har et andet behov end pensionisten, og jo mere information I kan give vores medarbejder vil I kunne få et mere præcist svar.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Helt gratis og uforpligtende Badtjek

Badtjekket I vil få lavet, er helt gratis og uforpligtende for jer, da det er en service og ydelse vi gerne vil give til vores kunder. Så derfor er I ikke bundet, hvis de muligheder og løsninger vi præsentere jer for ikke er tilfreds givende nok. Selvom tjekket er gratis og uforpligtende bliver det taget seriøst, og I vil få en direkte besked fra os. Nogle af grundene for et badtjek kunne typisk være:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Når vi er på besøg hos jer, vil I få direkte besked omkring, hvilke muligheder I står med, om enten I bare gerne vil have skiftet badeværelsesmøbler, eller have den store renovering. Men jo flere informationer I kan give vores medarbejder, jo større grad kan vi personalisere vores idéer til jer. Det vil sige, at hvis I allerede har en god idé om, hvordan I vil have det, dog bare gerne have en professionel vurdering, så vil vores håndværker også kunne give jer et mere specifikt svar. Dog skal dette ikke holder jer fra at kontakte os. Mange står simpelthen også uden idé om, hvad der er muligt, og ikke er muligt. I mangler måske lidt inspiration fra en kyndig hånd, eller egentligt bare gerne vide, hvad der er muligt. Her vil løsninger være meget mere brede, og I kan derfra selv prøve, at snige jer ind på hvad I foretrækker.

Hvis I indtaster jeres information herunder, vil I få et opkald fra os omkring booking af et gratis og uforpligtende badtjek fra Bedre Bad Farum. Alle informationer bliver behandlet efter lovgivningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

BOOK et gratis badtjek lige her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Om bedre bad farum

  Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

  Richard Madsen

  Din inspiration

  Mange af vores kunder mangler ofte lige det sidste inspiration for at kunne blive sikre på deres løsning. Her stiller vi også muligheden for at kunne komme og se samt mærke nogle af vores badeværelsesløsninger. Vi har nemlig et designstudio. Her har I mulighed for at kunne se nogle af vores løsninger, samt stille spørgsmål. Dette er en god mulighed, hvis I har haft et badtjek, og egentligt gerne lige vil finde de sidste detaljer. Eller inden du får besøg af en af vores medarbejder, for lige at få en idé om hvad du foretrækker. Du kan finde alle vores informationer omkring vores designstudio her.

  Vi har samlet en liste med indretningstips til vores kunder. Denne liste kan I bruge til at tjekke, om der nogle meget essentielle ting, som I har glemt, eller bare generelt har alt med. Det er også en god liste at bruge for at komme i gang, fordi et renoverings- eller udskiftningsprojekt kan være en større omgang. Hele vores liste kan i finde her.

  Husk, at vi kommer rundt over stort set hele Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os. Det her kunne være starten på jeres nye drømmebadeværelse.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 44 95 03 55
  vvs@bedrebadvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer