Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

 

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Farum er et badtjek en mulighed for dig, hvis du ønsker at få tjekket dit badeværelse hele vejen igennem. Vi tjekker dit bad ud fra hvad du havde i tankerne. Hvis du havde forestillet dig, at du gerne vil renovere, foregår tjekket umiddelbart ud fra den præmis, at der skal en renovering til. Vores dygtige medarbejdere vil da gennemgå badeværelset, se på hvilke muligheder du har og give dig en “rapport” ud fra det. Sammen vil I da gå i dialog omkring, hvad det er I egentligt behøver, og hvad I gerne vil have ud af denne renovering. En børnefamilie har et andet behov end pensionisten, og jo mere information I kan give vores medarbejder vil I kunne få et mere præcist svar.

Badtjekket I vil få lavet, er helt gratis og uforpligtende for jer, da det er en service og ydelse vi gerne vil give til vores kunder. Så derfor er I ikke bundet, hvis de muligheder og løsninger vi præsentere jer for ikke er tilfreds givende nok. Selvom tjekket er gratis og uforpligtende bliver det taget seriøst, og I vil få en direkte besked fra os. Nogle af grundene for et badtjek kunne typisk være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering


Når vi er på besøg hos jer, vil I få direkte besked omkring, hvilke muligheder I står med, om enten I bare gerne vil have skiftet badeværelsesmøbler, eller have den store renovering. Men jo flere informationer I kan give vores medarbejder, jo større grad kan vi personalisere vores idéer til jer. Det vil sige, at hvis I allerede har en god idé om, hvordan I vil have det, dog bare gerne have en professionel vurdering, så vil vores håndværker også kunne give jer et mere specifikt svar. Dog skal dette ikke holder jer fra at kontakte os. Mange står simpelthen også uden idé om, hvad der er muligt, og ikke er muligt. I mangler måske lidt inspiration fra en kyndig hånd, eller egentligt bare gerne vide, hvad der er muligt. Her vil løsninger være meget mere brede, og I kan derfra selv prøve, at snige jer ind på hvad I foretrækker.

Hvis I indtaster jeres information herunder, vil I få et opkald fra os omkring booking af et gratis og uforpligtende badtjek fra Bedre Bad Farum. Alle informationer bliver behandlet efter lovgivningen.

 

BOOK et gratis badtjek lige her:

 

Din inspiration

Mange af vores kunder mangler ofte lige det sidste inspiration for at kunne blive sikre på deres løsning. Her stiller vi også muligheden for at kunne komme og se samt mærke nogle af vores badeværelsesløsninger. Vi har nemlig et designstudio. Her har I mulighed for at kunne se nogle af vores løsninger, samt stille spørgsmål. Dette er en god mulighed, hvis I har haft et badtjek, og egentligt gerne lige vil finde de sidste detaljer. Eller inden du får besøg af en af vores medarbejder, for lige at få en idé om hvad du foretrækker. Du kan finde alle vores informationer omkring vores designstudio her.

Vi har samlet en liste med indretningstips til vores kunder. Denne liste kan I bruge til at tjekke, om der nogle meget essentielle ting, som I har glemt, eller bare generelt har alt med. Det er også en god liste at bruge for at komme i gang, fordi et renoverings- eller udskiftningsprojekt kan være en større omgang. Hele vores liste kan i finde her.

Husk, at vi kommer rundt over stort set hele Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os. Det her kunne være starten på jeres nye drømmebadeværelse. I kan finde alle vores kontaktinformationer her.