Bedre Bad Farum

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme. Du slipper for besværet, når vi forvandler idéerne til virkelighed – for vi koordinerer indsatsen og har kompetencerne til at udføre alle opgaver som projektet må indebære. Når indretningsforslaget til et bademiljø har din godkendelse, så kan du læne dig tilbage. Derfra skal vi nok styre hele processen i tæt samarbejde med vores kompetente samarbejdspartnere – lige frem til du kan åbne døren til et lækkert og færdigt badeværelse.

At skabe drømmebadeværelset

Det vi bl.a. er eksperter i inden for badeværelser, er modernisering. Bedre Bad Farum er altid opdateret på de nyeste trends og teknologier inden for badeværelser. Derfor fører vi kun de bedste produkter i høj kvalitet og arbejder sammen med professionelle producenter. Vi går meget op i at kunne levere de bedste produkter til vores kunder, som giver dem og deres familie den største glæde. Det er vidt forskelligt, hvilke behov kunderne har. Vi arbejder derfor altid på, at personliggøre vores kunders badeværelser. For at skabe et individuelt badeværelse er vi nødt til at finde ud af, hvilket rum vi arbejder med. Vi tilbyder derfor et uforpligtende badtjek, så vi sammen med vores kunder får et overblik, over de muligheder der er. De badløsninger vi laver, er skabt helt fra bunden. Vi har nemlig mange års erfaring i at lave individuelle badeværelser, der er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Vi laver selvfølgelig mindre renoveringer, hvor vi f.eks. udskifter diverse sanitetsprodukter, men vi leverer også totalløsninger til et nyt badmiljø, der rummer alle i familiens behov. Det er med til at gøre kvaliteten af hverdag bedre og øger komforten.

Et gratis badtjek er starten på dit nye badeværelse. Det er gratis og uforpligtende - du finder mere information ved at gå til badtjek.

Lad dig inspirere

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde til bademiljøer.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger.

Dine behov og ønsker

Bedre Bad har fingeren på pulsen inden for badeværelser og inspirerer dig med nye trends og teknologier, og vi taler gerne begejstret om det. Samtidig kan du regne med, at vi lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. En rådgivning med afsæt i dine ønsker, behov og de muligheder, som din bolig og økonomi lægger op til.

Vi skaber flotte, funktionelle og personlige badeværelser til kunder over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Har du spørgsmål til bad og badeværelser så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Læs mere om badeværelser: