Totalentrepriser til nyt badeværelse

Hvordan skal et nyt badeværelse se ud? Skal der være badekar, brusebad eller begge dele? Hvad gør man lige med skabsplads og hvor meget er der brug for i det nye bademiljø? Skal vi have væghængt toilet eller måske et med douchefunktion? Hvordan med spejle og belysning – kombiløsning eller ej?

Der er mange spørgsmål, der bliver stillet, når et nyt badeværelse skal indrettes. Hos Bedre Bad & Energi Farum hjælper vi dig med at finde svarene. Vi ser på mulighederne, snakker med jer om jeres ønsker og behov. Ud fra dette kommer vi med et oplæg til en skræddersyet totalentreprise til badeværelse.

Vi leverer totalløsninger til badeværelser og bryggers til alle borgere i og omkring Farum. Vi rykker desuden ud til bl.a. Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund og Fredensborg. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave eller bestil et gratis badtjek her.

Specialister i badeværelser

At skabe badeværelser er en af vores kerneområder, og vi har derfor en bred erfaring på området, som vi kan bruge når vi skal hjælpe dig med at realisere drømmen om et nyt badeværelse. Vi laver både helt nye badeværelser, hvor vi er tovholder fra start til slut og så tilbyder vi selvfølgelig også delvise renoveringer. Du er også velkommen til at kontakte os for mindre badeværelsesopgaver, såsom ny vandinstallation, reparationer og udskiftning af nuværende inventar på dit badeværelse.

Uanset om din opgave er stor eller lille, så er Bedre Bad & Energi Farum den rigtige samarbejdspartner og vi sætter altid vores kunders drømme og ønsker som førsteprioritet. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Hjælp til små badeværelser

De fleste bliver overrasket over de mange muligheder, selv på et lille Københavnerbadeværelse. På det lille badeværelse kan man gemme rør i installationsvægge samt arbejde med smalle højskabe i det kompakte badeværelse. Man kan også placere et spejlskab med LED, hvor du i en kombination får skabsplads, lys og spejlets praktiske funktioner. Der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt, og vi har samlet en masse ideer til indretning af det lille badeværelse. Med et smukt design og intelligente løsninger kan vi hjælpe med at give dit kommende bademiljø et eksklusivt strøg.

Hvis der er mulighed for at brække en væg ned, så kan vi også være behjælpelige med udvidelsen af badeværelset. Igennem vores totalløsninger klarer vi opgaven helt fra inspirationsfasen til oprydning af det færdigbyggede projekt.

Læs også vores 8 tips til indretning her.

Den perfekte løsning er den individuelle løsning

Mangfoldigheden er stor i både produkter og indretning. Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, hvor ønsker og behov samt komfort og design går op i en højere enhed. Når du bestiller vores Gratis Badtjek er du sikret en individuel løsning, hvor vi kommer hjem til dig og snakker om behov og ønsker til det nye badeværelse, hvorefter du får tilsendt et konkret løsningsforslag til badeværelset. Det er helt uforpligtende for dig, men vi erfarer at det er et værdifuldt tilbud til alle, der drømmer om udvidelse, renovering eller et spritnyt badeværelse. Lad os hjælpe med at indrette dit badeværelse, så det passer perfekt til dine behov. 

Vi skaber nye badeværelser for kunder i København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Kontakt din lokale Bedre Bad i Farum og få råd og vejledning.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs også om: