Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Specialister i bad og badmiljø

Uanset om du bor i den mindre lejlighed eller den helt store villa, så vil et nyt bademiljø give alle i husstanden øget komfort og velvære. Hertil kommer, at boligen simpelthen stiger i værdi og bliver mere attraktiv. Kort sagt: En bolig med et flot bad, kan gøre ejendommen lettere at sælge og indbringe en højere værdi.

Endelig fører langt de fleste badprojekter til, at der installeres smart, intelligent og ressourcebesparende teknik – det kan være berøringsfrie vandhaner med automatisk stop, effektivt virkende termostater, genvinding af varme m.v. Det kan betyde store besparelser på energiregningen.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi specialiserer vi os i at skabe smarte badløsninger, der tilgodeser kunders behov, ønsker og økonomi til badprojektet. Vi kan forny dit badmiljø gennem en totalløsning, hvor vi har ansvaret for at realisere dit drømme-badmiljø.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Mange års erfaring med bad til lejligheder og villaer

Vores VVS-eksperter har allerede udført et stort antal badopgaver over hele Københavnsområdet og store dele af Nord- og Midtsjælland. Vi rykker gerne ud og besigtiger dit nuværende badmiljø og tager en uforpligtende snak om dine baddrømme. Vi kører jævnligt i områderne: Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Kontakt os allerede nu og lad os, hjælpe med dit badeværelse.

Badrenovering eller bad fra bunden?

Hos Bedre Bad Farum har vi erfaring med utallige badeværelsestyper – og vi kan hjælpe i alle situationer, uanset om badeværelset trænger til at blive moderniseret eller om du skal bygge nyt bad fra bunden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Ombygning af bad

Har du et gammel badeværelse der trænger til totalt nyt look, så hjælper vi dig gerne igennem projektet. Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi hjælper dig med at finde de rigtige håndværkere og med at finde de produkter du kunne tænke dig – lige fra toilet til badekar. Vi hjælper dig også med at styre byggeprocessen, så resultatet bliver, som du ønsker det. Dit nye badeværelse, vil blive tilpasset alle dine krav, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker og behov.

Trænger badeværelset blot til en opfriskning med eksempelvis nyt badekar, vandhane og badeværelsesmøbler, så kan vi bistå dig i hele processen.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Inspiration til nyt bademiljø

Drømmer du om et lækkert, nyt badmiljø, men har svært ved at vælge f.eks. badeværelsesmøbler, badekar eller håndvask? Så kan det være en hjælp i inspirationsfasen at se billeder af andre bademiljøer og bad-design udført af vores dygtige VVS-eksperter – på den måde bliver du bedre kvalificeret til at at tage et valg om, hvordan du ønsker, at dit badeværelse skal se ud.

Du kan få masser af inspiration til dit badeværelset og ideer til indretningen ved at se nogle af de badeværelsesløsninger, som Bedre Bad-kæden står bag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen

Gratis Badtjek – få uforpligtende badinspiration

Brug vores viden, indsigt og erfaring til at skabe det perfekte individuelle bad – bestil et gratis Badtjek allerede i dag.

Bedre Bad Farum laver badtjek og moderniserer/installerer badeværelser i hele Københavnsområdet, Nordsjælland og Midtsjælland. Kontakt os og hør mere om vores badløsninger.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 95 03 55
vvs@bedrebadvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer